Produkce potravin a jejich zpracování na území SO ORP Kuřim

  • Název: Produkce potravin a jejich zpracování na území SO ORP Kuřim
  • Abstract:

    Bakalářská práce má za cíl analyzovat produkci potravin v SO ORP Kuřim a to jak v zemědělském, tak i v průmyslovém sektoru. Zdůrazňuje snížení produkce živočišné výroby na studovaném území a následný vliv této změny na jednotlivé zemědělské subjekty. Velký důraz je kladen na dodavatelsko-odběratelské vztahy jednotlivých zkoumaných subjektů přímo v regionu tak i v okolí. Cílem je zjištění vlivu podniků na region, popřípadě na nejbližší okolí. Data pro práci byla získána především vlastním terénním výzkumem. Závěrečná práce zkoumá podniky také z pohledu společné zemědělské politiky a z hlediska transformačních procesů po roce 1989 a po vstupu do Evropské unie.

  • Zadal: KrejciMU
  • Kontaktní osoba: KrejciMU
  • Doplňující informace:

    No information provided

More info
  • Publication Datum: Dub. 17, 2015, 12:32 odp.

Komentáře (0 total)

Log in to add a comment

průměrné hodnocení

(0)